Duguláselhárításra is van garancia!

Duguláselhárításra is van garancia!
Duguláselhárításra is van garancia!

De nem mindenkinél! Cégünk 30 nap garanciát vállal minden elvégzett munkára legyen az duguláselhárítás, csőtörés, vízvezeték szerelés stb... Fontos megemlítenünk, hogy nem minden vállalkozás vagy egyéni vállalkozó ad garanciát a munkájára főleg nem 30 napot. Cégünk annyira magabiztos, hogy ezt is meglépte. Minden amit csinálunk garanciális.  

Miért kellene egy duguláselhárításra garancia? 

Mivel nem minden napos a dugulás ezért nem tudhatja senki, hogy mennyire is szükség van garanciára. A legjobb szemléltető példa az orrdugulás. Léteznek orrdugulás elleni készítmények amik 8-12 órára kidugítják az orrunkat és kapunk levegőt de ha elillan a hatóanyag akkor újra nehézzé válik a légzésesünk. A duguláselhárítás ugyan ilyen a vezetékek miután ki lettek pucolva attól függetlenül visszatérhetnek a dugulások. Természetesen ez a használattól is függ, hogy mit engedünk le a lefolyónkon. Itt jön képbe a garancia, miután elvégeztük a duguláselhárítást a következő 30 napban ha visszatérne újra akkor mi ingyen kimegyünk és újra megcsináljuk.  

Ezt nagyon sok vállalkozás / vállalkozó nem mondja el, hogy ezek elfordulhatnak és volt olyan ügyfelünk aki 2 nap után hívott minket segítségért mert nem kapott a másik helyről garanciát.  

Amikor a garancia sem segít! 

Sajnos olyanra is van példa, hogy a rosszul kivitelezett épületekben nagyon sok dugulás következik be. Ilyenek álltalában a 10 emeletes lakóházak / panelek ahol a földszinten összegyűlik a hulladék és eldugítja a lefolyót. Ilyen esetekben a garanciánk sem segít mivel itt nem a használattal vagy a munkánkkal van a baj hanem a vezetékek lejtésével. Így akarva, akaratlanul is de dugulás fog keletkezni ami hosszú távon nagyon költséges megoldás. Ilyen esetekben újra ki kell építeni a rendszert az az egyetlen megoldás. 


 • Partnerünk:

  Ingatlan eladás, vásárlás, albérlet vagyis: E.V.A.

  eva.ingatlan.hu

  Az ingatlanpiacon annyi jogszabály van mint égen a csillag, ha nem akarunk eltévelyedni benne akkor érdemes utána olvasni. Az eva.ingatlan.hu arra vállalkozott, hogy összeszedje az alap tudnivalókat az ingatlan piaci törvényekről. Nem csak olvasni lehet hanem beszélgetni is, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a témával kapcsolatban. Nem ritkán hallani hogy az albérlők megszegték a szerződésüket és a tulajdonos nem tudja hogy mi a teendő. Járjon utána hogy ne eshessen meg Önnel.  

 • Partnerünk:

  Szobafestő mázoló Pest megyében!

  www.szobafesto-fix-aron.hu

  Szerencsére egyre többen csinálnak évente tisztasági vagy rendes festést a lakásban vagy az albérletükben. Erre azért van igazán szükség, hogy ne penészedjen a fal könnyen és komfortosabban érezhessük magunkat. Természetesen nem csak ennyi jó hatása van ennek, részletesebben a weboldalunkon tud utána olvasni erről.  Weboldalunk: www.szobafesto-fix-aron.hu. Szakembereink nem dohányoznak és nem isznak ezért a munkára tudnak koncentrálni ami szerintünk nem hátrány. Ha nem akar bajlódni egy tisztasági festéssel vagy egy nagy lakáskifestéssel akkor szerintünk már tudja kit érdemes hívni.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás olcsón

  Duguláselhárítás olcsón

  Olcsó, olcsó, olcsó ez minden ember álma. Amióta létezik a pénz azóta nagyon nehezen adjuk ki a kezünkből. A duguláselhárítás az egész országban drága és összeségében egységes (mindenhol azonos árakon dolgoznak a szakemberek). A Bl-promt kft. nem drágán hanem olcsón ajánlja a szolgáltatásai még a nevünkben is benne van. Igaz hogy nagyon közel vagyunk az átlag árakhoz de azért még sem teljesen ott. Hol végzünk duguláselhárítást? Mikor végzünk? mennyiért végzünk? Minden kérdésre megadjuk a választ a következő weboldalon: Duguláselhárítás olcsón

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás a dugulások mesterével

  Duguláselhárítás a dugulások mesterével

  Van olyan szegmens amit se a TV-ben és se a rádióban nem reklámoznak meg úgy sehol. Ilyen a duguláselhárítás is, ami annyira negatív dologként terjed az emberek között, hogy senki sem szeret beszélni róla. Miért is beszélnének az emberek a saját intim dolgaikról ugyebár? Sajnos nagyon sok dugulás keletkezik Magyarországon mert az épületek és a csövek nagyon öregek és a lejtésük sem megfelelő. A dugulások mestere megold minden problémát legyen az dugulás vagy vízvezeték szerelés. Munkatársaink képzett vízvezeték szerelők akik már nagyon rég óta vannak a szakmában.  

 • Partnerünk:

  Womas duguláselhárítás 2017-ben:

  Womas duguláselhárítás

  Magát a duguláselhárítást sok ember ismeri már sajnos vagy nem sajnos. Az, hogy milyen eszközökkel végzik el a duguláselhárító szakemberek a dugulást azt viszont már kevesebben ismerik. A womas duguláselhárítás mint ahogy a nevében is benne van a woma géppel végzik. Mi is az a woma, merülhet fel a kérdés? A Woma valójában egy Németországi székhelyű cég magasnyomású pumáinak, szivattyúinak márkaneve: woma.de. A duguláselhárítást legtöbb esetben a magasnyomású vízzel végezzük. Ez a víz minden letapadt sarat elér a csőrendszerben, meglehetősen nagy erőhatással kinyom minden dugót a csőrendszerből.


Név:
garancia

E-mail:


Cím:
Miskolc
Magyarország

Foglalkozási terület:
duguláselhárítás miskolc