Duguláselhárításra is van garancia!

Duguláselhárításra is van garancia!
Duguláselhárításra is van garancia!

De nem mindenkinél! Cégünk 30 nap garanciát vállal minden elvégzett munkára legyen az duguláselhárítás, csőtörés, vízvezeték szerelés stb... Fontos megemlítenünk, hogy nem minden vállalkozás vagy egyéni vállalkozó ad garanciát a munkájára főleg nem 30 napot. Cégünk annyira magabiztos, hogy ezt is meglépte. Minden amit csinálunk garanciális.  

Miért kellene egy duguláselhárításra garancia? 

Mivel nem minden napos a dugulás ezért nem tudhatja senki, hogy mennyire is szükség van garanciára. A legjobb szemléltető példa az orrdugulás. Léteznek orrdugulás elleni készítmények amik 8-12 órára kidugítják az orrunkat és kapunk levegőt de ha elillan a hatóanyag akkor újra nehézzé válik a légzésesünk. A duguláselhárítás ugyan ilyen a vezetékek miután ki lettek pucolva attól függetlenül visszatérhetnek a dugulások. Természetesen ez a használattól is függ, hogy mit engedünk le a lefolyónkon. Itt jön képbe a garancia, miután elvégeztük a duguláselhárítást a következő 30 napban ha visszatérne újra akkor mi ingyen kimegyünk és újra megcsináljuk.  

Ezt nagyon sok vállalkozás / vállalkozó nem mondja el, hogy ezek elfordulhatnak és volt olyan ügyfelünk aki 2 nap után hívott minket segítségért mert nem kapott a másik helyről garanciát.  

Amikor a garancia sem segít! 

Sajnos olyanra is van példa, hogy a rosszul kivitelezett épületekben nagyon sok dugulás következik be. Ilyenek álltalában a 10 emeletes lakóházak / panelek ahol a földszinten összegyűlik a hulladék és eldugítja a lefolyót. Ilyen esetekben a garanciánk sem segít mivel itt nem a használattal vagy a munkánkkal van a baj hanem a vezetékek lejtésével. Így akarva, akaratlanul is de dugulás fog keletkezni ami hosszú távon nagyon költséges megoldás. Ilyen esetekben újra ki kell építeni a rendszert az az egyetlen megoldás. 


 • Partnerünk:

  Vízvezeték szerelés FIX áron Pest megyében:

  vízvezeték szerelés

  Szerintünk nincs olyan ember akinek van lakása vagy éppen albérletben lakik és ne lett volna még gondja a vízvezetékével vagy akármilyen vízvezeték szereléses dologgal. A vízvezeték szerelés egy ősi szakma és a mai világban már igen csak kevesen értenek hozzá. A számítástechnika korában mindenkinek van okostelefonja vagy számítógépe de nagyon kevés embernek van vízvezeték szerelő könyve vagy tapasztalata. A duguláselhárítás fix áron olyan szakemberekkel dolgozik akik már 10 éves korukban vízvezeték szereléssel foglalkoztak, ezt garantálni tudjuk mert léteznek még ilyen szakik.  

 • Partnerünk:

  Milyen veszélyei vannak, ha sofőrszolgálatot hívok?

  Milyen veszélyei vannak, ha sofőrszolgálatot hívok?

  Természetesen mindenki magában bízik meg legjobban vagy abban, aki már 10-20 éve balesetmentesem vezet. Az Alexandra sofőr szolgálat munkatársai pont ilyen sofőrök, baleset kizárva és tökéletes pont mentes jogosítványok. Arról nem is beszélve hogy a luxusautóink biztonsági felszereltsége hibátlan. Azt is érdemes megemlíteni ha Ön siet és fáradt akkor érdemesebb egy sofőrt hívni mert ha belesettet okoz vagy kárt akkor nem az Ön hibája hanem a sofőré.

 • Partnerünk:

  A szakember mindig jól jön a háznál:

  szakember logo

  Aszakember.hu duguláselhárítással foglalkozik és amint a címünkben is lehet olvasni mi szakemberek vagyunk akiknél nincs lehetetlen. A mai világban ahol a virtuális valóság lassacskán a háztartások mindennapjává fog válni, a szakmunkákat egyre kevesebben tudják elvégezni. Már 10 középkorú emberből 8 össze tud rakni egy számítógépet vagy megcsinálni bármit ami számítástechnika de egy vízvezetéket nem tud megjavítani. Cégünk szakemberei nem tudnak számítógépet szerelni de minden mást meg tud javítani a lakásban. Ahogy haladunk a korral egyre jobban ez lesz a tendencia, keressen minket ha szakember-re lenne szüksége.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Törökbálinton és környékén:

  Duguláselhárítás Törökbálint

  Törökbálint sem kivétel sajnos ott is elég gyakorta a dugulás a wc, lefolyó, mosogató-ban. Mivel Törökbálint már pest megyében egy kertes övezet ezért itt a kertekben is szokott probléma lenni. Nagyon sok cég inkább Budapesten és pár km-es vonzáskörzetében dolgozik csak és a pest megyei településekkel nem foglalkoznak. Nálunk ez nem így van! Cégünk Törökbálinton is dolgozik és nem plusz harmincezer forint benzin költséggel. Győződjön meg róla keressen minket Törökbálinton, weboldalunk: Duguláselhárítás Törökbálint, az áraink a földön járnak.

 • Partnerünk:

  Tedd közkincsé a szókincsed:

  Tedd közkincsé a szókincsed

  Ha nem tudja mit írjon és túl sok a hogy: Nagyon sok olyan munka vagy hobby van aminél elengedhetetlen a választékos beszéd és írás. A magyar nyelv folyamatosan fejlődik és az egyik legválasztékosabb nyelvek közé tartozik. A szinoníma szótár oldalunk azoknak van kitalálva akik választékosan szeretnének beszélni és írni. Teljesen ingyenesen lehet használni és mindig is ingyenes marad és még adományokat sem gyűjtünk! A célunk az, hogy segítsünk mindenkinek a szép és nehéz magyar nyelv használatában. Moderátoraink a beküldött szinonimákat mindig minden esetben le ellenőrzik így attól sem kell félni, hogy valami tévesen kerül fel az oldalra.


Név:
garancia

E-mail:


Cím:
Miskolc
Magyarország

Foglalkozási terület:
duguláselhárítás miskolc