Duguláselhárításra is van garancia!

Duguláselhárításra is van garancia!
Duguláselhárításra is van garancia!

De nem mindenkinél! Cégünk 30 nap garanciát vállal minden elvégzett munkára legyen az duguláselhárítás, csőtörés, vízvezeték szerelés stb... Fontos megemlítenünk, hogy nem minden vállalkozás vagy egyéni vállalkozó ad garanciát a munkájára főleg nem 30 napot. Cégünk annyira magabiztos, hogy ezt is meglépte. Minden amit csinálunk garanciális.  

Miért kellene egy duguláselhárításra garancia? 

Mivel nem minden napos a dugulás ezért nem tudhatja senki, hogy mennyire is szükség van garanciára. A legjobb szemléltető példa az orrdugulás. Léteznek orrdugulás elleni készítmények amik 8-12 órára kidugítják az orrunkat és kapunk levegőt de ha elillan a hatóanyag akkor újra nehézzé válik a légzésesünk. A duguláselhárítás ugyan ilyen a vezetékek miután ki lettek pucolva attól függetlenül visszatérhetnek a dugulások. Természetesen ez a használattól is függ, hogy mit engedünk le a lefolyónkon. Itt jön képbe a garancia, miután elvégeztük a duguláselhárítást a következő 30 napban ha visszatérne újra akkor mi ingyen kimegyünk és újra megcsináljuk.  

Ezt nagyon sok vállalkozás / vállalkozó nem mondja el, hogy ezek elfordulhatnak és volt olyan ügyfelünk aki 2 nap után hívott minket segítségért mert nem kapott a másik helyről garanciát.  

Amikor a garancia sem segít! 

Sajnos olyanra is van példa, hogy a rosszul kivitelezett épületekben nagyon sok dugulás következik be. Ilyenek álltalában a 10 emeletes lakóházak / panelek ahol a földszinten összegyűlik a hulladék és eldugítja a lefolyót. Ilyen esetekben a garanciánk sem segít mivel itt nem a használattal vagy a munkánkkal van a baj hanem a vezetékek lejtésével. Így akarva, akaratlanul is de dugulás fog keletkezni ami hosszú távon nagyon költséges megoldás. Ilyen esetekben újra ki kell építeni a rendszert az az egyetlen megoldás. 


 • Partnerünk:

  Éjjel nappali vízvezeték szerelő Pest megyében!

  vízvezeték szerelés

  Amikor ömlik a víz a törött csőből akkor sok mindent nem lehet tenni maximum elzárni a vizet de mit lehet csinálni víz nélkül? Szakembereink éjjel és nappal dolgoznak a vízvezetékeken hogy ne kelljen senkinek víz nélkül lennie mert azért a wc-t is le kell húzni valahogy. Cégünk szakemberei szakképzettek és tapasztaltak és addig nem mennek el a helyszínről amíg meg nem oldották a problémát. Látogasson el vízvezeték szerelés-sel foglalkozó weboldalunkra hátha megtalálja a megoldást a problémájára.

 • Partnerünk:

  Tudásunk nélkülözhetetlen ha dugulásról van szó!

  duguláselhárítás

  Van 1 dolog amiről nem szívesen beszélnek az emberek és nem ez nem az a bizonyos gyűrű, hanem a bűz, kosz és a rossz szagok. Ezt egy szóval úgy hívjuk, hogy dugulás. Minden eldugulhat ami lefolyik pl: mosogató, wc, kád még a fő vezeték is. Sajnos vagy nem sajnos erről a témáról muszáj beszélni mert elkerülhető az óriási kiadás. A duguláselhárítás egy nagyon drága dolog és a töredékéért megelőzhető. Vannak házi praktikák, illetve a szakembereink töredék áron karbantartják a rendszert és nem lesz dugulás. A legfontosabb hogy mind ezt 30 nap garanciával.

 • Partnerünk:

  Womas duguláselhárítás 2017-ben:

  Womas duguláselhárítás

  Magát a duguláselhárítást sok ember ismeri már sajnos vagy nem sajnos. Az, hogy milyen eszközökkel végzik el a duguláselhárító szakemberek a dugulást azt viszont már kevesebben ismerik. A womas duguláselhárítás mint ahogy a nevében is benne van a woma géppel végzik. Mi is az a woma, merülhet fel a kérdés? A Woma valójában egy Németországi székhelyű cég magasnyomású pumáinak, szivattyúinak márkaneve: woma.de. A duguláselhárítást legtöbb esetben a magasnyomású vízzel végezzük. Ez a víz minden letapadt sarat elér a csőrendszerben, meglehetősen nagy erőhatással kinyom minden dugót a csőrendszerből.

 • Partnerünk:

  Rihios hotel Görögországban

  Rihios hotel Görögországban

  Mondhatni mindenki vágyik legalább életében egyszer arra hogy elmehessen nyaralni. A Rihios hotel görögországban van a tenger közvetlen látótávolságában. Aki nem akar elmenni a tengerig az a 2 méterre lévő medencében szürcsölheti a koktélokat akár. Szolgáltatásunk arra terjed ki hogy megszervezzük Önnek vagy Önöknek az utazás minden pillanatát és segítséget nyújtunk végig akár telefonon vagy élőben. Miért is jó ez? Azért mert nem kell foglalkozni a repülőjegy foglalással, nem kell bevásárolni, nem kell időt tölteni a látványosságok megtervezésével stb.. Nincs ideje akkor a Rihios hotel Görögországban a jó megoldás.

 • Partnerünk:

  Szobafestő mázoló Pest megyében!

  szobafestés

  Nincs olyan helyzet amikor azt javasolná egy szakember, hogy ne fessük újra a szobát. Több oka is van ennek de a legfontosabb az, hogy a változatosság és a higiénia az ott lakók szempontjából felbecsülhetetlen. A fő szezon a festésnek a nyár ezt senki sem vitatja mert a falakat szellőztetni kell és ezt télen nem lenne túl kellemes kivitelezni. A szoba színei olyanok lehetnek amilyet csak akarunk, vagy amit a pénztárcánk kibír. Bízza profikra a szobafestés művészetét mert az a biztos.


Név:
garancia

E-mail:


Cím:
Miskolc
Magyarország

Foglalkozási terület:
duguláselhárítás miskolc