Kád duguláselhárítás Miskolc-on

Kád duguláselhárítás Miskolc-on
Kád duguláselhárítás Miskolc-on

A lakásban a 3. leggyakrabban használt helyisége a fürdőszoba (bár ez legénylakásoknál csak a 2. helyen áll) ami ha nem működik vagy eldugul akkor nagy bajban vagyunk de nem annyira mintha a wc dugulna el. Miért? Azért mert ha a kád eldugul akkor még ott van a zuhanyzó ha van ahol tudunk zuhanyozni de ha az sincs akkor marad a lavor meg a csap? Kinek van olyan szomszédja akihez átjárhat fürdőbe bármikor? Hacsak nem rokon akkor nem sok ilyen szerencsés ember lehet. A kádnál a leggyakrabban a töménytelen mennyiségű haj és zsír lerakódás szokott gondot okozni és ezt tetézi néha a helytelen használat is amikor mindent megpróbálunk belegyömöszölni a lefolyóba pl szappan maradék. 

Kád duguláselhárítás ingyen Miskolc-on!  

Ugyan így mint a wc-nél itt is megoldható ingyen a duguláselhárítás konyhai alap eszközökkel. Összeségében teljesen ugyan azt kell csinálni mint a wc-nél mert ugyan olyan lefolyóról van szó. Itt annyi különbség lehet, hogyha van szifon akkor azt elsőnek meg kell próbálni kitisztítani. 

Hogyan zajlik egy kád duguláselhárítás Miskolc-on?    

Elő lépésként kérjük a szifon környékét pakolja el, hogy a kolléga azonnal hozzá tudjon férni így is gyorsabban fog haladni és Önnek hamarabb lesz újra használható kádja. Itt is minden ugyan úgy zajlik mint a wc duguláselhárításnál így ott tudja részletesen elolvasni a folyamatot. Mint mindenre így a kád duguláselhárításra is 30 napos garanciát vállalunk így nem kell attól félnie, hogy másnapra újra eldugul a kádja.   

Mennyibe kerül egy kád duguláselhárítás Miskolc-on?  

Átlagos árat tudunk mondani mert minden dugulás más és más és máshogyan kell megoldani. Elmondhatjuk, hogy egy kád duguláselhárítás 8.000 Ft-tól 30.000 Ft-ig terjedhet se több se kevesebb nem lehet.   

Mennyi ideig tart egy kád duguláselhárítás Miskolc-on?  

Ezt is csak általánosságban tudjuk elmondani a fentebb olvasható okok miatt. Elmondhatjuk büszkén, hogy egy kád duguláselhárítás a cégünknek 25-40 perc között szokott megoldódni. Ebben még a takarítás is benne van amit mi végzünk a munka után.  

Mikor végezzük a kád duguláselhárítást Miskolc-on? 

Cégünk éjjel és nappal is dolgozik így nem kell attól aggódnia, hogy nem tud fürdeni egy jót este mert mi kimegyünk és meg is oldjuk a kád duguláselhárítást. A klímaváltozás miatt egyre gyakrabban fürdünk mert 40 fokban senki sem érzi jól magát (kivéve a Szaharában élők) ezért fokozottan ügyeljen a kád helyes használatára. 

Név:
kád duguláselhárítás

E-mail:


Cím:
Miskolc
Magyarország

Foglalkozási terület:
duguláselhárítás miskolc