Wc duguláselhárítás Miskolc-on

Wc duguláselhárítás Miskolc-on
Wc duguláselhárítás Miskolc-on

Mi az ami a legtöbbet dugul el Miskolc-on? Természetesen a wc hiszen az az ami a legtöbbet használunk minden nap főleg akkor ha sokan élünk 1 háztartásban. A dugulás nem kivételez senkivel és semmivel így van ez Miskolc-on is. A rémálom amikor nem folyik le a wc és nem tudunk mit tenni, ilyenkor kell hívni a duguláselhárítót. A szakember 30-40 perc alatt képes elhárítani a dugulást csupán fel kell hívni.  

Wc duguláselhárítás otthon ingyen Miskolc-on is? 

Természetesen van rá módszer, hogy otthon ingyen Ön is megpróbálja elhárítani a dugulást nem is olyan nehéz. Olyan otthon fellelhető konyhai szerek kellenek hozzá ami minden háztartásban megvan hiszen használjuk. Ilyen pl a szódabikarbóna, ecet, bórax, trisó az utóbbi kettő már viszonylag ritkábban megtalálható otthon de boltban fillérekért be lehet szerezni.  

A módszer rendkívül egyszerű  forraljunk fel vizet és öntsünk bele egy fél pohárnyi szódabikarbónát majd adjunk hozzá 2 evőkanálnyi ecetet. Nem kell megijedni el fog kezdeni habzani ami egy természetes folyamat. Amkor abbahagyta a habzást akkor öntsünk bele a lefolyóba és várjunk pár órát.   

Abban az esetben ha nem folyik le semmilyen szinten a víz akkor ez a módszer hasztalan hiszen el sem jut a hatóanyag a dugulást okozó gócponthoz. Ilyen esetekben csak a duguláselhárító tud segíteni aki a megfelelő eszközökkel Pl: vakum pumpa, csőgörény, spirál stb.. Meg tudja oldani a problémát.  

Hogyan zajlik egy wc duguláselhárítás Miskolc-on? 

Ugyan úgy mint bárhol máshol, a duguláselhárítás nem településhez kötött. Miután mindent elmondott a telefonban a szakembernek pl: mióta van a dugulás, mit öntött bele,  hol van helyileg stb. felkészülve megérkezik a címre.  

Miután megnézte a helyszínt a megfelelő szerszámokat odaviszi és elkezdi a duguláselhárítást. Több féle módszerrel lehet a wc-t kidugítani álltalában először a wc belsejét nézi meg, hogy minden rendben van e vele majd a csőgörényt vezetik be a lefolyóba. Létezik még a vákuum pumpás módszer aminek a nevéből is kikövetkeztethető a működése. 

Fontos, hogy mielőtt megérkezne a duguláselhárító minden ami az útjában lenne neki vagy a gépeknek lehetőleg el kell pakolni. Ha ez nem megy önnek vagy túl nehéz akkor utasításra a szakember is elpakolhatja Önnek ez benne van az árban.  

Mennyibe kerül egy wc duguláselhárítás Miskolc-on?  

Fontos megemlítenünk, hogy wc duguláselhárítást nem csak Miskolc-on hanem 50km-es vonzáskörzetében végzünk. Egy wc duguláselhárítás megközelíthetőleg 8.000 ft-tól 30.000 ft-ig tejedhez ez nagyon sok tényezőtől függ. Hívjon minket a részletez árakért, telefonon már azonnal meg tudjuk mondani a pontosabb összeget. 


 • Partnerünk:

  Womas csatornatisztítás, duguláselhárítás:

  Womas csatornatisztítás

  Először is rendbe kell tennünk  fogalmakat, sokak így első olvasásra azt sem tudják, hogy mi a za woma és mire is használható. A woma egy magasnyomású mosó is lehetne akár, így már azért lehet ismerős lehet. Összeségében a duguláselhárításhoz használják a leggyakrabban a legnagyobb bajban! Womas csatornatisztítás így kell keresni a google-ban ha egy nagyobb hálózatot akarunk kipucolni. Egy ilyen kipucolás akár 1 hétig is tarthat  és akár több millió forintba is kerülhet de nem nálunk! A Bl-Promt Kft. olcsó, gyors és megbízható. A referenciáink amit 14 év alatt gyűjtöttük össze mind ezt sugalja!

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Ráckeve:

   duguláselhárítás ráckeve

  Ráckeve egy kisebb település Pest megyében Budapesttől kb 1 órányira. Mivel nem csak Budapesten vannak cégek hanem vidéken is ezért ne a Budapesti duguláselhárítót válassza hanem minket aki Ráckevén dolgozik. Vízvezeték szerelő cégünk Ráckevén található és 50km-es körzetben dolgozunk. Fő profilunk a duguláselhárítás de a csőtöréssel is tökéletesen boldogulunk. Mivel nem Budapesti árakkal dolgozunk ezért áraink olcsók és 30 nap garanciát adunk minden elvégzett munkára. Tekintse meg weboldalunkat: duguláselhárítás ráckeve és győződjen meg róla, hogy az áraink és mi is olcsók és megbízhatóak vagyunk.

 • Partnerünk:

  Mestervirág: virágküldés blog!

  virágok blog

  Virágok nélkül mit ér az emberiség? Tény ami rény a virág az mára már egy luxu cikk lett és a virágküldés meg már a horror ár kategória. De emlékezzünk meg ha régen nem lettek volna virágok vagy virágkötők akik szépen bekötik a csokrot akkor mennyi szenvedésen esett volna át az emberiség. Miért is? Azért mert a virág = bocsánat kérés ami többet mond minden szónál és a nők ki fejezetten imádnak virágot kapni.  A mestervirág virágküldő blog bemutatja az összes virágot és csokor fajtát amit az országunkban kapni lehet. Ezen felül mindent bemutat ami a virágokkal kapcsolatos. Tekintse meg a virágok blog weboldalunkat.

 • Partnerünk:

  Éjjel nappali vízvezeték szerelő Pest megyében!

  vízvezeték szerelés

  Amikor ömlik a víz a törött csőből akkor sok mindent nem lehet tenni maximum elzárni a vizet de mit lehet csinálni víz nélkül? Szakembereink éjjel és nappal dolgoznak a vízvezetékeken hogy ne kelljen senkinek víz nélkül lennie mert azért a wc-t is le kell húzni valahogy. Cégünk szakemberei szakképzettek és tapasztaltak és addig nem mennek el a helyszínről amíg meg nem oldották a problémát. Látogasson el vízvezeték szerelés-sel foglalkozó weboldalunkra hátha megtalálja a megoldást a problémájára.

 • Partnerünk:

  Csontkovács a csontok mestere!

  csontkovács

  A csontkovácsolás mára már egy nagyon régi gyógymód ami a csontok masszírozásával gyógyítja a kisugárzó betegségeket.  Ne féljen a csontkovácstól! Ami nagyon sokszor elő szokott fordulni az az, hogy a sok ülő munkától a nyaki csigolyák elfáradnak, el kezd fájni a felső testünk és fáradékonyabbak leszünk. A legtöbb csont és izomrendszeri rendellenesség degeneratív (kopásos) elváltozása köztudottan a korral növekvő arányban fordul elő. Nincs ez másképp a nyak és a váll környéki fájdalmak esetében sem. Mind a nyak, mind a váll esetében a fájdalmak érthetően alakulnak ki, hisz folyamatos terhelés alatt állnak ezek a tájékok, és ezen fájdalmak meggátolhatnak napi teendőinkben. Olvasson tovább ha érdekli a téma: csontkovács mert nem bánt hanem gyógyít. 


Név:
wc duguláselhárítás

E-mail:


Cím:
Miskolc
Magyarország

Foglalkozási terület:
duguláselhárítás miskolc