Wc duguláselhárítás Miskolc-on

Wc duguláselhárítás Miskolc-on
Wc duguláselhárítás Miskolc-on

Mi az ami a legtöbbet dugul el Miskolc-on? Természetesen a wc hiszen az az ami a legtöbbet használunk minden nap főleg akkor ha sokan élünk 1 háztartásban. A dugulás nem kivételez senkivel és semmivel így van ez Miskolc-on is. A rémálom amikor nem folyik le a wc és nem tudunk mit tenni, ilyenkor kell hívni a duguláselhárítót. A szakember 30-40 perc alatt képes elhárítani a dugulást csupán fel kell hívni.  

Wc duguláselhárítás otthon ingyen Miskolc-on is? 

Természetesen van rá módszer, hogy otthon ingyen Ön is megpróbálja elhárítani a dugulást nem is olyan nehéz. Olyan otthon fellelhető konyhai szerek kellenek hozzá ami minden háztartásban megvan hiszen használjuk. Ilyen pl a szódabikarbóna, ecet, bórax, trisó az utóbbi kettő már viszonylag ritkábban megtalálható otthon de boltban fillérekért be lehet szerezni.  

A módszer rendkívül egyszerű  forraljunk fel vizet és öntsünk bele egy fél pohárnyi szódabikarbónát majd adjunk hozzá 2 evőkanálnyi ecetet. Nem kell megijedni el fog kezdeni habzani ami egy természetes folyamat. Amkor abbahagyta a habzást akkor öntsünk bele a lefolyóba és várjunk pár órát.   

Abban az esetben ha nem folyik le semmilyen szinten a víz akkor ez a módszer hasztalan hiszen el sem jut a hatóanyag a dugulást okozó gócponthoz. Ilyen esetekben csak a duguláselhárító tud segíteni aki a megfelelő eszközökkel Pl: vakum pumpa, csőgörény, spirál stb.. Meg tudja oldani a problémát.  

Hogyan zajlik egy wc duguláselhárítás Miskolc-on? 

Ugyan úgy mint bárhol máshol, a duguláselhárítás nem településhez kötött. Miután mindent elmondott a telefonban a szakembernek pl: mióta van a dugulás, mit öntött bele,  hol van helyileg stb. felkészülve megérkezik a címre.  

Miután megnézte a helyszínt a megfelelő szerszámokat odaviszi és elkezdi a duguláselhárítást. Több féle módszerrel lehet a wc-t kidugítani álltalában először a wc belsejét nézi meg, hogy minden rendben van e vele majd a csőgörényt vezetik be a lefolyóba. Létezik még a vákuum pumpás módszer aminek a nevéből is kikövetkeztethető a működése. 

Fontos, hogy mielőtt megérkezne a duguláselhárító minden ami az útjában lenne neki vagy a gépeknek lehetőleg el kell pakolni. Ha ez nem megy önnek vagy túl nehéz akkor utasításra a szakember is elpakolhatja Önnek ez benne van az árban.  

Mennyibe kerül egy wc duguláselhárítás Miskolc-on?  

Fontos megemlítenünk, hogy wc duguláselhárítást nem csak Miskolc-on hanem 50km-es vonzáskörzetében végzünk. Egy wc duguláselhárítás megközelíthetőleg 8.000 ft-tól 30.000 ft-ig tejedhez ez nagyon sok tényezőtől függ. Hívjon minket a részletez árakért, telefonon már azonnal meg tudjuk mondani a pontosabb összeget. 


 • Partnerünk:

  Virágok ültetése, nevelése:

  virágok alapjai blog

  A virág egy olyan élőlény ami már az emberiség előtt jócskán létezett és miután az emberiség eltűnik még utána is megmarad. Virágot, ültetni, nevelni nagyon nehéz! Nem csak annyiból áll, hogy fogunk 2kg földet és beledobjuk a magot és máris kész egy életre a virág ültetés és nevelés. A virág ugyan olyan élőlény mint bármi más attól, hogy nem tud beszélni és jelezni a problémáját egyértelműen még érez és törődni kell vele. Weboldalunkon a virágok alapjai blog oldalunkon bemutatjuk a virágok 6 növények nevelésének módjait lépésről lépésre.

 • Partnerünk:

  Spanyol és Farncia receptek egy helyen:

  receptes oldal

  Eleged van már a húslevesből meg a pörköltből? Valami újra vágysz? Ezen az receptes oldal-on a címben szereplő hagyományos és speciális ételek receptjeit lehet megtalálni. Ezen kívül a tengeri ételek is nagy szerepet kapnak a weboldalon. A finom recepteken nem esélytelen megcsinálni csak kell hozzá egy részletes bemutatás képekkel. Ha nem akarja megfőzni őket akkor is érdemes ellátogatni a weboldalra mert számos más partnerünk által készített termékkel és szolgáltatással tud találkozni. Kell ennél több időtöltés?

 • Partnerünk:

  Az autószerelés a vérünkben van!

  autószervíz fix áron

  Van egy dolog a világon amit minden 2. ember foglalkoztat és szeretne. Ez egy saját autó. Már gyerekkorukban foglalkoztatja a kicsiket a mozgó járművek és ez életük végéig ki is tart. Egy autó kényelmes, gyors, szabadságot ad stb. Amire viszont nagyon sokan nem gondolnak az az, hogy egy autót fenn kell tartani és szervizelni kell ami nem olcsó mulatság. Vannak olyan autók amiknek a szervizelési költsége sokkal nagyobb mint maga az autó. Cégünk az autószervíz fix áron nem drága, nem lassú és nincs rossz helyen sem. Munkatársaink nagyon türelmesek és nagyon ügyesen és gyorsan dolgoznak erre garanciát is vállalunk.

 • Partnerünk:

  Kutyatartás szabályai és cuki kutya fotók:

  beugle

  A kutya az ember legősibb barátja ezt mindenki tudja. Viszont azt már kevesebben tudják, hogy a kutyák nem csak házőrzésre jók hanem gyógyító célokra is. Pl: a depressziót kifejezetten jól lehet kutyákkal kezelni, a vakvezető kutyákról nem is beszélve. A gyerekek kiskorukban döntik el magukban, hogy szeretni fogják e a kutyákat vagy sem. Sajnos sok esetben kiskorban nagy trauma éri a gyerekeket amit akár egész életük során nem tudnak feldolgozni és sosem lesznek kutyagazdik. A következő weboldalon: kutyatartás szabályai és menete mindent megtudhat ami a kutyákkal kapcsolatos.

 • Partnerünk:

  Csontkovács a csontok mestere!

  csontkovács

  A csontkovácsolás mára már egy nagyon régi gyógymód ami a csontok masszírozásával gyógyítja a kisugárzó betegségeket.  Ne féljen a csontkovácstól! Ami nagyon sokszor elő szokott fordulni az az, hogy a sok ülő munkától a nyaki csigolyák elfáradnak, el kezd fájni a felső testünk és fáradékonyabbak leszünk. A legtöbb csont és izomrendszeri rendellenesség degeneratív (kopásos) elváltozása köztudottan a korral növekvő arányban fordul elő. Nincs ez másképp a nyak és a váll környéki fájdalmak esetében sem. Mind a nyak, mind a váll esetében a fájdalmak érthetően alakulnak ki, hisz folyamatos terhelés alatt állnak ezek a tájékok, és ezen fájdalmak meggátolhatnak napi teendőinkben. Olvasson tovább ha érdekli a téma: csontkovács mert nem bánt hanem gyógyít. 


Név:
wc duguláselhárítás

E-mail:


Cím:
Miskolc
Magyarország

Foglalkozási terület:
duguláselhárítás miskolc